Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme czy 777

skubi025

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepszy jest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce wrócić do LC ale najpierw chce zacząć od jakiegoś priva i nie wiem który jest lepszy chodzi mi o to żeby szybko wbić lvl i wbić wszystkie skille ale chcę żeby było tam paru polaków do wspólnej gry :) wiem że 777 da się spolszczyć więc jest to duży + jak dla mnie nie wiem jak jest z Extreme... ale liczę że pomożecie mi w wyborze i fajnie by było gdybyście jeszcze uzasadnili głos :P

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Teraz na 777 jest nowe Juno i inne dodatki np Arena pvp z lvl'ami, nowe pety i inne. Co do extreme aktualnie jest bieda na serwerze chodzi o kasę. Jak nie masz żadnego konta albo co sprzedać szkoda słów kasy na poty nawet nie da się dobrze skołować hs'y 1kk to za dużo na nich nie zarobisz.

Opublikowano

Nie polecam 777 ponieważ :

-Nowe Juno jest debilne

-Blok tylko na 50%

-Ceny są takie że jak chcesz coś od kogoś kupić to masz przesrane, musisz sobie sam dropać bronie itd. ale żeby dropić jakieś bronie to trzeba mieć też jakieś eq

Opublikowano

777 dobre ponieważ :

-Nowe juno

-Blok 50% (mniej noobstwa)

-Nowe p2

-Cover dla Ns'a

-Ciekawe covery dlas innych postaci

-mnożnik sp x60 (farma dla nsa boska)

Extreme dobre ponieważ :

-160+ wbija sie 2-3 dni

-Cash za sms

-latwy zarobek nawet z bronia +3

-exp odbywa sie następująco :

*1-90 jak kto chce exp/q

*90-113+ spokojnie na q

*113-130 plvl

*130-149 wejscie do mondshine

*149-154 q w mondshine

*154-165 q w chapell

Extreme Last Chaos :

Nick : PriestessOfDeath

Postać : Healer

Profa : Archer lecz na 165 Cleric

Level : 160 wciąż rośnie

Guild : Po upadku Potential jaką życie przyniesie

Opublikowano

Extreme nie jest na dłuższą metę. Mam już wszystko co chciałem i po prostu mi się nudz. Gra ogranicza siędo pomagania w questach, pvp, pk.

Opublikowano

P v p to jest najlepsze ^^ nudzi sie hmm załatw bron +15 amor itd cast'owy oczywiscie troche to czasu zajmie ^^

Extreme Last Chaos :

Nick : PriestessOfDeath

Postać : Healer

Profa : Archer lecz na 165 Cleric

Level : 160 wciąż rośnie

Guild : Po upadku Potential jaką życie przyniesie

Opublikowano

Extreme Last Chaos jest jak dla mnie beznadziejne.. no proszę Was. Wbijać 165 w ciągu 2 dni i latać z wepem i setem na 60 lvl. Nie licząc skilli, których wykupienie na wyższych lvlach trochę kosztuje. A ludzie widząc jak leci lvl zapominają o takich szczegółach i później jest beznadziejna postać bez umiejętności i ekwipunku. Oczywiście - można zbierać kasę, kręcić wepy, sety.. Wiadomo. Ale komu się będzie chciało siedzieć i czekać? Tam wszystko jest ZA SZYBKO. Zdecydowanie. Nie ma przyjemności z gry. Nie ma satysfakcji z wbitego lvla, bo tam przecież to żadna sztuka.. na 126 lvlu 20% za moba z platynką i eską (i to jeszcze w Jaskini Dusz, na wiedźmach). Na 777 przynajmniej trzeba troszkę popracować na wyższy poziom.. Ale oczywiście jak kto woli. Jeżeli dla kogoś radością jest mieć po prostu liczbę "165" to jak najbardziej niech idzie na Extreme. Chociaż.. równie dobrze może sobie postawić własny emulator, wyjdzie prawie na to samo. : )

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Hehe no właśnie. Nie wiem jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie bicia na 165 lvlu z wepem na 133 na przykład. xD W ogóle bez sensu ten serw i tyle. :P

Opublikowano

Jestem za LC 777. Tam chociaz trzeba troche popracowac nad lvl. Natomiast na Ex sa za duze raty oraz ilosc expa na kolejny lvl. Dlatego juz tylko cash nabow ma 165.

Opublikowano

Jestem za LC 777. Tam chociaz trzeba troche popracowac nad lvl. Natomiast na Ex sa za duze raty oraz ilosc expa na kolejny lvl. Dlatego juz tylko cash nabow ma 165.

Otóż to. Na 777 można miec chociaż satysfakcję z wbitego poziomu, a nie to, co na Extreme. : )

Opublikowano

Jak kto woli na 777 masz satysfakcję z wbitego 165 (rune dropia jak głupie) natomiast na Extreme satysfakcja jest ze zbroi 145+ z wysokim "+" najlepiej 15 (minimalny drop run).

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Jak kto woli na 777 masz satysfakcję z wbitego 165 (rune dropia jak głupie) natomiast na Extreme satysfakcja jest ze zbroi 145+ z wysokim "+" najlepiej 15 (minimalny drop run).

Hehe, masz rację. Aczkolwiek uważam, że większość, która ma sety/wepy +15 na poziom 146+ to jednak ulepsza z runami ochronnymi z isu. : ) A więc zarobek dla serwera idzie niezły. Największym plusem Extreme są fajni GMi. ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

według mnie Extreme. Można wbić szybko lvl i szybko zarobić kasę, tylko trzeba poświęcić trochę czasu. Ceny są dosyć znośne chociaż już idą w górę. Ale ns na duszkach wydając maks 300kk w 1h ma się do 1,8kkk jak ktoś się spręży :) nie ma bloka 50% jest normalne Juno, max lvl 200, cóż więcej?:D

co do fajnych GM'ów, zgadzam się;) nie raz zdarzało się, że rozdawali buffki dla całego serwera ^^ bywało, że dawali buffka na expa ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie lc etreme jest najlepsze, w lc 777 są duże ceny, wolno się expi i wolno zbiera się kase!

Dla mnie extreme jest o wiele lepsze od lc 777

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Extreme Last Chaos jest jak dla mnie beznadziejne.. no proszę Was. Wbijać 165 w ciągu 2 dni i latać z wepem i setem na 60 lvl. Nie licząc skilli, których wykupienie na wyższych lvlach trochę kosztuje. A ludzie widząc jak leci lvl zapominają o takich szczegółach i później jest beznadziejna postać bez umiejętności i ekwipunku. Oczywiście - można zbierać kasę, kręcić wepy, sety.. Wiadomo. Ale komu się będzie chciało siedzieć i czekać? Tam wszystko jest ZA SZYBKO. Zdecydowanie. Nie ma przyjemności z gry. Nie ma satysfakcji z wbitego lvla, bo tam przecież to żadna sztuka.. na 126 lvlu 20% za moba z platynką i eską (i to jeszcze w Jaskini Dusz, na wiedźmach). Na 777 przynajmniej trzeba troszkę popracować na wyższy poziom.. Ale oczywiście jak kto woli. Jeżeli dla kogoś radością jest mieć po prostu liczbę "165" to jak najbardziej niech idzie na Extreme. Chociaż.. równie dobrze może sobie postawić własny emulator, wyjdzie prawie na to samo. : )

Tsa , a co masz w sygnaturce ? Zastanów się co piszesz cioto ;D

Jakiś problem ? ;x

Thanks you : )

Opublikowano

według mnie 777 jest lepsze od extreme , ponieważ na 777 można mieć satysfakcję z wbitego lvlu , na extreme ? cóż co to za frajda wbić w 2 dni 165 lvl ? , to jest chore . To jest tylko moje zdanie :)

Jakiś problem ? ;x

Thanks you : )

Opublikowano

Osobiście wole od tych dwóch serwerów LC Omnie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

O 777 mogę powiedzieć tak:

-Fakt spore ceny ale drop hs niezły a hs 1-1.5kkk

-Można zarobić na smokach/koniach 1 lvl ponieważ są one od 50 do 100kkk

-Blok może i 50% ale jak ktoś się uprze to wbić duzo pu można ( później przecież tez są mobki -.-)

-O wepy nie trudno zawsze u żyda są jakieś bronie a wystarczy pare h dropu i można mieć naprawdę dobre eq ( drop hs'ow i sellanie ich )

-Polskie gildie są, sam gdy zacząłem od nowa to gdy tylko pojawiłem się w Juno widziałem już kolesi z 5 różnych polskich gildii.

-Opłaca się również chodzić na mc ponieważ monety są po 2.5-3kkk.

Takie jest moje zdanie o tym serwerze.

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...